MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of storage temperature on changes in dietary fibre composition and rheological properties of oat flours
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Emilia Sykut-Domańska
Ewelina Kuzawińska
Aldona Sobota
Anna Wirkijowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polish Academy of Science, 2016
Informacje:
*
ICA 2016, 11<sup>th</sup> International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-43-9
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
223
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0