MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Quality comparision of traditional and low-calorie retail frankfurtes = Porównanie jakości parówek tradycyjnych i o obniżonej kaloryczności oferowanych w sprzedaży detalicznej
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Piotr Skałecki
Anna Litwińczuk
Grzegorz Chołojczyk
Małgorzata Dmoch
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7789-402-6
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Food quality evaluation = Ocena jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
180-189
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB
Seria wydawnicza:
*
Interdyscyplinarnośc i innowacyjność towaroznawstwa
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0