MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of physicochemical and sensory properties of ethanol blended with pear nectar
Abstrakt
Autorzy
Urszula Pankiewicz
Jerzy Jamroz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
31
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
66-71
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,741
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
3