MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Structure and stability of ion induced whey protein aerated gels
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
31
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
211-216
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,741
Liczba cytowań Scopus:
13
Liczba cytowań Web of Science:
12