MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Structure and rheology of aerated whey protein isolate gels obtained at different pH
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Food and Nutrition Research
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
52
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
61-70
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,444
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
10