MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
A comparison of the antioxidant properties of selected edible sprouts of the Legumes family
Abstrakt
Autorzy
Iwona Zych-Wężyk
Anna Krzepiłko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
25
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
179-181
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0