MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Determination of total phenolic compound content and antioxidant properties of edible buckwheat sprouts
Abstrakt
Autorzy
Iwona Zych-Wężyk
Anna Krzepiłko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ECOLOGICAL CHEMISTRY AND ENGINEERING A-CHEMIA I INZYNIERIA EKOLOGICZNA A
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
441-450
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
2