MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels
Abstrakt
Autorzy
Marek Szmigielski
Wiesław Piekarski
Barbara Maniak
Dariusz Andrejko
Grzegorz Zając
Andrzej Masłowski
Agnieszka Sagan
Beata Biernacka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
12
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
237-243
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0