MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ skrobi modyfikowanych na właściwości reologiczne analogów serów topionych
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
205
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
247-254
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0