MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Naturalne składniki roślin o właściwościach konserwujących
Abstrakt
Autorzy
Bożena Sosnowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
58-59
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0