MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Dry and wet milling of malt. A preliminary study comparing fermentable sugar, total protein, total phenolics and the ferulic acid content in non-hopped worts
Abstrakt
Autorzy
Dominik Szwajgier
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
117
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
568-577
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,66
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
12