MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The scavenging effect and flavonoid glycosides content in fractions from fruits of hot pepper capsicum annuum L.
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Materska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
363-371
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0