MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of the mineral composition of breadstuff and frequency its consumption
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Małgorzata Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
487-495
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
22
Liczba cytowań Web of Science:
18