MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of preliminary grinding of the wheat grain on the pulverizing process
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2011.01.021
Tom / rocznik:
*
104
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
585-591
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,414
Liczba cytowań Scopus:
21
Liczba cytowań Web of Science:
24