MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production
Abstrakt
Autorzy
Joanna Barłowska
Magdalena Szwajkowska
Zygmunt Litwińczuk
Jolanta Król
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.1111/j.1541-4337.2011.00163.x
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
291-302
Liczba punktów:
45
Impact Factor:
3,724
Liczba cytowań Scopus:
227
Liczba cytowań Web of Science:
223