MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Application of extrusion-cooking for processing of thermoplasticstarch (TPS)
Abstrakt
Autorzy
Leszek Mościcki
Marcin Mitrus
Agnieszka Wójtowicz
Tomasz Oniszczuk
Andrzej Rejak
Leon Janssen
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/j.foodres.2011.07.017
Tom / rocznik:
*
47
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
291-299
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
3,005
Liczba cytowań Scopus:
76
Liczba cytowań Web of Science:
70