MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of wheat bran addition and screw speed on microstructure and textural characteristics of common wheat precooked pasta-like products
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
61
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
101-107
Liczba punktów:
8
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
26
Liczba cytowań Web of Science:
0