MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of storage on texture and microbiological stability of o-w emulsions with inulin
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Monika Kordowska-Wiater
Agnieszka Glibowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
29
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
137-144
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,522
Liczba cytowań Scopus:
16
Liczba cytowań Web of Science:
15