MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The use of a novel ferulic acid esterase from Lactobacillus acidophilus K1 for the release of phenolic acids from brewer’s spent grain
Abstrakt
Autorzy
Dominik Szwajgier
Adam Waśko
Zdzisław Targoński
Monika Niedźwiadek
Monika Bańcarzewska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
DOI:
*
10.1002/j.2050-0416.2010.tb00434.x
Tom / rocznik:
*
116
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
293-303
Liczba punktów:
27
Impact Factor:
0,897
Liczba cytowań Scopus:
32
Liczba cytowań Web of Science:
32