MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Preparative medium pressure chromatographic (MPLC) isolation and purification of flavonoid derivatives from hot pepper fruits and their identification by mass spectrometry (MS)
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Materska
Bogdan Janda
Barbara Filipczak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Czasopismo:
*
ACTA BIOCHIMICA POLONICA
Informacje:
*
2009 Vol. 56 supl. 2
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
Szczegóły:
*
s. 16
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0