MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of addition of Ca, Cu, Fe, Zn and lactic acid to drinking water on content of these elements in muscles of slaughter turkeys
Abstrakt
Autorzy
Bogusław Makarski
Ewa Makarska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
119-129
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0,354
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0