MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of extrusion-cooking process on the chemical composition of corn‑wheat extrudates, with particular emphasis on dietary fibre fractions
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Emilia Sykut-Domańska
Zbigniew Rzedzicki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
Tom / rocznik:
*
60
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
251-259
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
25
Liczba cytowań Web of Science:
0