MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of calcium chloride on rheological properties and structure of inulin - whey protein gels
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Agnieszka Glibowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Czasopismo:
*
World Academy of Science, Engineering and Technology
Informacje:
*
2009 Vol. 54 June [Nr 6]
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
Szczegóły:
*
s. 349- 353
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0