MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study to analyze the influence of sprouting of the wheat grain on the grinding process
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Janusz Laskowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2009.09.002
Tom / rocznik:
*
96
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
562-567
Liczba punktów:
32
Impact Factor:
2,168
Liczba cytowań Scopus:
35
Liczba cytowań Web of Science:
39