MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analysis of sorption properties of starch-protein extrudates with the use of water vapour
Abstrakt
Autorzy
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Jerzy Jamroz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
85
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
580-589
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
2,081
Liczba cytowań Scopus:
39
Liczba cytowań Web of Science:
38