MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of hydrothermal processes on selected physical properties of oat grain
Abstrakt
Autorzy
Marian Panasiewicz
Józef Grochowicz
Paweł Sobczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2008.06.006
Tom / rocznik:
*
90
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
81-89
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
2,313
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
8