MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Comparison of the chemical composition of spring durum wheat grain (Triticum durum) and common wheat grain (Triticum aestivum ssp. vulgare)
Abstrakt
Autorzy
Leszek Rachoń
Edward Pałys
Grzegorz Szumiło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.5601/jelem.2012.17.1.10
Tom / rocznik:
*
17
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
105-114
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,281
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
12