MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological properties and structure of inulin-whey protein gels
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
19
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
443-449
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
2,409
Liczba cytowań Scopus:
30
Liczba cytowań Web of Science:
28