MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Reduced/oxidized glutathione index as a tool for food monitority oxidative stress during extrusion cooking
Abstrakt
Autorzy
H. Zieliński
Zbigniew Rzedzicki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2001
Tom / rocznik:
*
25
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
197-206
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0,273
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
1