MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the content of phenolic compounds in placenta and pericarp of hot pepper fruit during its maturation
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Materska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Czasopismo:
*
ACTA BIOCHIMICA POLONICA
Informacje:
*
2006 Vol. 53 supl.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2006
Szczegóły:
*
s. 45
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0