MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Tekstura modelowych wyrobów z drobno rozdrobninego mięsa kurcząt z dodatkiem warzyw korzeniowych
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
46
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
79-86
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0