MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Production of UF-milk cheeses: Effect of rennet and transglutami-nase on coagulation time, texture and syneresis
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Gustaw
Stanisław Mleko
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Milchwissenschaft
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
63
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
141-144
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,346
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
0