MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku surowego jęczmienia na wybrane cechy jakościowe pieczywa
Abstrakt
Autorzy
Anna Wirkijowska
Zbigniew Rzedzicki
Piotr Zarzycki
Aldona Sobota
Emilia Sykut-Domańska
Ewelina Kuzawińska
Katarzyna Bartoszek
Stanisław Mleko
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Informacje:
*
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978 - 83 - 935421 - 6 - 1
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
S. 258
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0