MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ podciśnienia w czasie mieszania składników ciasta na jakość makaronów tłoczonych
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Piotr Zarzycki
Zbigniew Rzedzicki
Emilia Sykut-Domańska
Anna Wirkijowska
Jarosław Mazurkiewicz
Ewelina Kuzawińska
Katarzyna Bartoszek
Monika Krupka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Informacje:
*
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978 - 83 - 935421 - 6 - 1
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
245
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0