MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany właściwości fizycznych chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku liofilizowanego zakwasu gryczanego
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Stanisław Rudy
Andrzej Krzykowski
Dariusz Dziki
Janusz Laskowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[Wydawnictwo SGGW], 2014
Informacje:
*
IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7583-568-7
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Szczegóły:
*
S. 138
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0