MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physicochemical and sensory characteristics of meat products with buckwheat and oat extrudates, starch and soybean protein addition
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Polish Journal of Natural Sciences
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
23
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
219-231
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0