MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
GC analysis of changes in the fatty acid composition of sunflower and olive oils heated with quercetin, caffeic acid, protocatechuic acid, and butylated hydroxyanisole
Abstrakt
Autorzy
Radosław Kowalski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ACTA CHROMATOGRAPHICA
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2007
Numer zeszytu:
*
18
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
15-23
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,746
Liczba cytowań Scopus:
33
Liczba cytowań Web of Science:
31