MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of the moisture content on compression energy and strength characteristic of lupine briquettes
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Andrejko
Józef Grochowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2007
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2006.12.019
Tom / rocznik:
*
83
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
116-120
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
1,848
Liczba cytowań Scopus:
22
Liczba cytowań Web of Science:
12