MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fatty acid composition and cholesterol content of Japanese quail meat from different generations
Abstrakt
Autorzy
S. Tavaniello
G. Maiorano
Sebastian Knaga
T. Candigliota
Andrzej Witkowski
M. Bednarczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], [2014]. - S. 47-48
Informacje:
*
XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
[Kazimierz Dolny]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0