MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Aktywność antyoksydacyjna wybranych produktów spożywczych zawierających w swoim składzie płatki róży
Abstrakt
Autorzy
Monika Tyszko
Agnieszka Kuszyk
Agnieszka Najda
Klaudia Świca
Mateusz Gortat
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2012, S. 45-46
Informacje:
*
Róże owocowe w uprawie, prztwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia : II Konferencja Naukowa.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0