MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ magnezu na jakość mięsa wieprzowego
Abstrakt
Autorzy
Jerzy Lechowski
Marek Babicz
Andrzej Stasiak
Anna Kasprzyk
Piotr Kamyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2011. - S. 5-6
Informacje:
*
XIV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Pierwiastki w nauce i praktyce, Lublin, 28 maja 2011 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0