MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Małe browary i ich znaczenie dla rozwoju turystyki kulinarnej
Abstrakt
Autorzy
Józef Grochowicz
Katarzyna Kozłowska
Kazimierz Zawiślak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-922173-7-4
Rok wydania:
*
2011
Informacje:
*
Żywność i żywienie w turystyce i rekreacji : monografia / red. nauk. Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak, Jolanta Mogiła-Lisowska
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
222-231
Wydawnictwo:
*
Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki, 2011
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0