MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study on stress relaxation behaviour of rennet cheeses at different temperatures.
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
Piotr Janas
Jacek Pielecki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
42
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
58-60
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0,123
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
1