MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The release of ferulic acid and feruloylated oligosaccharides during wort and beer production.
Abstrakt
Autorzy
Dominik Szwajgier
Jacek Pielecki
Zdzisław Targoński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
111
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
372-379
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,902
Liczba cytowań Scopus:
34
Liczba cytowań Web of Science:
30