MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes of free ferulic and coumaric acid contents during malting of barley grain
Abstrakt
Autorzy
Dominik Szwajgier
Jacek Pielecki
Zdzisław Targoński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
14
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
423-429
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0