MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne surowo dojrzewających baleronów z dodatkiem probiotyku
Abstrakt
Autorzy
Agata Nowaczyk
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2010. - S. 18
Informacje:
*
Probiotyki w Żywności : sympozjum naukowe, Kiry pod Zakopoanem, 15-16 kwietnia 2010 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2010
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0