MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ ziarna owsa nagiego oraz roślinnych pasz białkowych na jakość wieprzowiny.
Abstrakt
Autorzy
Wioletta Semeniuk
Anna Czech
Eugeniusz Grela
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Numer zeszytu:
*
20
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
125-128
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0