MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ procesu przechowywania sałaty na poziom luteiny, β-karotenu i witaminy E
Abstrakt
Autorzy
Irena Perucka
Katarzyna Olszówka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w], 2008. - S. 230
Informacje:
*
Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Lublin, 25-26 września 2008 : (materialy konferencyjne)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2008
Miejsce wydania:
*
Lublin
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0