MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zawartość sodu, potasu, wapnia i magnezu w mięsach wołowych, wieprzowych i drobiowych (Część I)
Abstrakt
Autorzy
Jerzy Truchliński
Katarzyna Ognik
Elżbieta Rusinek
Iwona Sembratowicz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2008. - S. 96
Informacje:
*
Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : materiały konferencyjne. XI Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 31 maja 2008 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2008
Miejsce wydania:
*
Lublin
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0