MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of Ca2+ on the phenolic acids, flavonoids and capsaicinoids contents during maturation of pepper fruit (Capsicum annuum L.)
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Materska
Irena Perucka
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7244-862-0
Rok wydania:
*
2007
Informacje:
*
Progress in research on capsicum & eggplant / Katarzyna Niemirowicz-Szczytt (ed.).
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
205-210
Wydawnictwo:
*
Warsaw University of Life Sciences Press, 2007
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0